Malina

Malina je poznata po nazivu CRVENO ZLATO, što svojim hranljivim i lekovitim svojstvima i opravdava.

Da bi se postigla preventivna zaštita od malignig oboljenja, svakodnevno u organizam treba unositi po 130g sveže odnosno 25g LIOFILIZOVANE MALINE, savetuju stručnjaci. Kao jedan od najjačih antioksidanasa, da bi se sprečio nastanak i rast tumora, potrebna Vam je JEDNA KESICA NAŠE MALINE NA DAN!!!

Tradicionalna medicina preporučuje da se maline jedu, jer čiste žuč, pospešuju izbacivanje peska iz bubrega, jačaju imunitet i srce, normalizuju krvnu sliku i pospešuju lučenje insulina, dakle regulišu šećer.

Malina dobijena najsavremenijim tehnološkim postupkom- liofilizacijom, zadržava oblik, boju, miris, ukus i potapanjem u vodu rehidrira se i vraća u prvobitno stanje, uz minimalan gubitak hranljivih sastojaka i maksimalno očuvanje vitamina i enzima. OVAKVA, LIOFILIZOVANA MALINA DOSTUPNA VAM JE CELE GODINE!!!

Proizvod je 100 % prirodan

Liofililizovana malina naročito je bogata vitaminom C, a sadrži i vitamin A i vitamine B grupe.

Liofilizovane maline su niskokalorične. U 100 grama ovog liofilizovanog voća ima samo 360 kalorija. Osim toga maline sadrže ketone koji podstiču metabolizam masti, pa tako sprečavaju gomilanje masnih naslaga na telu. Neki preparati za mršavljenje sadrže ketone iz liofilizovane maline. Pogodna je za sve uzraste i stanja. Preporučuje se deci, trudnicama, dijabetičarima, u prevenciji malignih oboljenja, lečenju jetre, reume, kardio-vaskularnih oboljenja…  Neizostavna je u dijeti.

Može se konzumirati bez prethodne pripreme, kao dodatak tortama, kolačima, čokoladama.