Jabuka

Evo voćke koja leči apsolutno: srce, jetru, creva, jača imunitet… Ne kaže se badava, “jabuka na dan i lekar van”!!!

Verovanje da je jabuka na naš jelovnik stigla pravo iz raja, da je simbol ljubavi i večne mladosti, već dovoljno govori o delovanju ovog voća na naš organizam.

Jabuka proizvedena najsavremenijim tehnološkim postupkom: -liofilizacijom, ima minimalan gubitak svih hranljivih sastojaka i gotovo nikakav gubitak blagotvornih vitamina i enzima. Kao takvu puštamo je u promet BEZ dodataka ikakvih aditiva.

U liofilizovanoj jabuci ima i do 35 miligrama vitamina C, potom vitamina A, E, B1, B2, B6 beta-karotena. Ona sadrži i minerale- kalijum, kalcijum, fosfor, magnezijum i gvožđe, zatim jedan od najjačih antioksidanasa -polofenole, zatim biljna vlakna, fruktozu-sećer koji smanjuje želju za slatkim i pogodan je za dijabetičare.

Proizvod je 100 % prirodan

Zbog pomenutih sastojaka vrlo je efikasna u borbi proti virusa i sastojaka. Jabuka je neizostavna u svakoj dijeti, s obzirom da podstiče izlučivanje suvišne tečnosi i toksina, poboljšava probavu i stabilizuje crevnu floru.

U sebi sadrži triptofan, metabolički prethodnik seratonina,koji smiruje i ublažava nervozu i razdražljivost. Pogodna je za sve uzraste, stanja i bolesti. Preporučuje se deci, dijabetičarima, trudnicama, obolelim od kardio-vaskularnih, crevnih i drugih bolesti.